TERMÉKEK

Kérem mondja el véleményét!

 

Pácienseim véleményei

 

V.né Orsi

Kedves Valika! Nagyon köszönöm, hogy többször \\\"varázsoltál\\\" le rólam 10kg-okat és azt, hogy ha az akaraterőm cserbenhagy TE soha!

 

Kövér lány

Szeretném megköszönni, és további eredményes munkát kivánni,olyan sikereket,amit én is elértem.-34kg.Nagyon ajánlom ezt a kedves szigor helyet,minden kővér elhizott embernek,ahol megtalálja önmagát az ember,és szeretetet.

 

Marika

Köszönetet szeretnék mondani,sok sok segitségért,és a TE szigorú dorgálásodért.MEGÉRTE!!!!!Ajánlom minden csodára váró túlsúlyos embernek ezt a kedves helyet.

 

kállainé nagy anita

nagyon bizom hogy nekemis sikerül fog

 

Bíró Balázs

Balázs vagyok és most leszek 12 éves. Valika néninek köszönhetem, hogy a 91 kilomat sikerült 74-re letornásznom 2 hónap alatt. Nem mondom, hogy könnyű volt, de megérte. Köszönöm Sanyi bácsinak is a masszázsokat. Ajánlom mindenkinek.

 

Farkas Patrik

Patrik vagyok 11 éves és a 62 kiloról sikerült már lefogynom 55,5 kilora de még leadok 5,5 kilot.DRUKKOLJATOK!!!!

 

Zita

Valika néninek köszönhetem a férjem és a picibabám.Nagyon boldog vagyok.Szivből köszönöm

 

Anikó

Nagyon köszönöm a velem lévö kitartó munkádat.Nagyon örülök hogy még akadnak olyan értékes emberek mint TE.Ha valaki komolyan gondolja, a fogyókurás élete kezdését,az csak kerese ezt a helyet.További sikeres munkát kvánok. Anikó

 

Beáta

Email: beata7 [kukac] chello.hu

kellemes hétvégét kívánok minden weboldal látogatónak!

 

Nagyon kövér voltam.Ági

Nagyon köszönöm neked Valika hogy életem legszebb napjait ,élhetem mióta lefogytam nálad.Ajánlom minden kövér embernek ezt a Szivetmelengető helyet.

 

Ági

Köszönöm azt a kemény szigort aminek az eredménye meg van,és az életemet megváltoztatta.Egy kövér ember a SOK közül.Soha nem felejtem el amit az egészségemért tettél Valika KÖSZÖNÖM.Ági

 

HAVELANT ERIKA

Minden alkalommal feltölt, ha ide látogatok! Új erőt ad és lendületet kapok Valika kifogyhatatlan akaraterejétől. Én köszönöm, hogy megismerhettem!

 

László

Köszönöm Valika hogy segitettél,megismerni milyen az egészséges testsuly.

 

Egy a sok sikert ért vendégek közzül.

Nagy szeretettel gondolok arra a szépen rendezett életmód házra, és Valika rád.Nagyon köszönöm hogy 27kg tól megszabaditottál.További sikereket kivánok.Csinos hölgy....

 

K.István

mindenkinek ajánlom ezt a tökéletes helyet,szép pedáns Valika kedvessége /szigora/ lenyűgöző ÉN SAJNOS NEM VOLTAM KITARTÓ! következménye: magas vérnyomás, magas cukor,rossz közérzet!