TERMÉKEK

KEZELÉSEK

 

Kölcsönös bizalom és megértés övezi

a kapcsolatunkat.

 

Az első találkozókor elmondom miből áll a kezelés. Ha a beteg a módszerem mellett döntött, és nem csak a sikereim hozták lázba, abban az esetben elkezdődhet a kúra.

Személyre szabott diétát állítok össze, mindenkivel külön-külön megbeszélem a

tápanyagbevitelt.

 

Fontos: nem le szeretném szoktatni az evés gyönyöreiről, hanem átszoktatni egy másfajta tápanyag bevitelre. Figyelembe kell venni a beteg valódi hátterét, genetikáját és lehetőségeit. A kúra alatt izom stimulátorral is dolgozom, súlytól függően javaslom a rendszeres testmozgás fontosságának beépítését napjainkba. Fontos a salaktalanítás, amelyet saját összeállítású teával segítek elő.

 

A következő kezelési technika a nyirok rendszer tisztítása, amelyet masszázzsal érünk el. Különböző szépítő bőr kezelések is vannak, amelyet a bőr típusától függően állítok össze, igény szerint. Nagy súlycsökkenés esetén igénybe vesszük a plasztikai sebészet megoldásait,plasztikai sebész előzetes egyeztetésével.

ADDIKTOLÓGIAI

FOGYÓKÚRA

 

EGÉSZSÉGES

ÉLETMÓD

 

 

összehangolása a családdal

együtt 8-65 éves korig

 

tápanyagbevitel

összehangolása

 

 

ÍZÜLETI

BÁNTALMAK

 

 

kezelése, masszázs

 

OEP által elfogadott

vizsgálóeszközzel

 

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT

FELMÉRÉS

 

tudat kezelése és helyreállítása

 

LELKI ÉS

PSZICHOLÓGIAI

 

 

SEJTSZINTŰ

VIZSGÁLATOK

 

 

kis izületi lábszárfekélyek

zúzódások

 

orvoscsoporttal történő

együttműködéssel

 

 

 

LÉZERTERÁPIÁS

KEZELÉS

 

FOGYASZTÓ

MASSZÁZS

tanácsadás

ÉLETMÓD ÉS

DIETETIKUS

 

a bőr és a szövetszerkezet

minőségét tudja helyreállítani

FOGYÓKÚRA UTÁNI

BŐRREGENÁRÁLÁS

DIÉTA, FOGYÓKÚRA

 

30 éve foglalkozom a túlsúlyos emberek fogyasztásával. Számomra minden kedves vendég,mindig nagy feladat elé állít. Minden ember másként van kódolva. Figyelembe kell venni, nemét, korát, genetikai örökletességét, foglalkozását, az eddigi fogyókúrái jellegét.

Tapasztalataimat összeszedve,minden tudásomat bedobva így is igen fura dolgokat hoz a munkámba. Minden ember más, nincs egyforma reakció egy egy vendég fogyókúrájánál. nagy figyelmet kell fordítanom a megfelelő tápanyag bevitelre. Nem szabad hogy hiány állapot véletlenül kialakuljon. Minden ember számára neki megfelelő diétát kap. Egyénenként más és más ,hiszen különbözőek vagyunk. Nagyon sok hölgyvendég megtanulja a másféle főzés módot.

 

Figyelünk a megfelelő rostos tápanyagok bevitelére,vitaminokra,fehérjékre,bizonyos szénhidrátokra. Mindenkit az állapot felmérés után,megmérek,centizek ami nagyon sokat árulkodik a kedves páciensek munkájáról. Figyelek a szervezet kellő ürítésére,a folyadék bevitelre,és nem utolsó sorban, a bőr minőségére. Lényeges nem szabad a villám fogyókúra varázsában hinni,hiszen ha a túl súly nem 3 hét alatt ment föl,legyen türelmünk le is adni. Gondolok itt a szervezet vizesedésére például. Heti fogyást előre megbeszéljük és ehhez kérem a vendégek türelmét.

 

Fontos hogy jól érezze magát ha belép az ajtón,és bizalommal fordulhasson mindig ha később megint gondjai lennének. Addiktológiát bizalommal használjuk,nagyon jól lehet a kezelések alatt érezni ,jótékony hatását. Bevezettem az utógondozást, ami kontrollt nyújt minden lefogyott páciensnek. Lehetőség van a méregtelenítésre is amiben az infra szauna nagy segítséget nyújt.

 

Minden kedves vendég tudja nincsenek csodák,ha van MINDEN EMBERBEN SAJÁT MAGÁBAN van az igazi nagy csoda. Attól nem hízunk meg amit nem eszünk meg. Ha valaki végig csinál egy 6-hetes kúrát, megtapasztalja mit jelent a szervezet számára tehermentesítés. Minden kedves túlsúlyos embert arra szeretném kérni ne higgyenek a csodákban, mindenféle villám fogyásban ,hiszen tudjuk jól:3percig oxigén nélkül,:3 napig folyadék nélkül,:3hétig élelem nélkül károsodás nélkül kibírjuk. HA EZEN A MEZŐN TÚL VAN szinte visszafordithatatlanná válik a károsodás.

 

Csak szakember segítségét célszerű igénybe venni,ha jól szeretnénk végig csinálni egy fogyókúrát.

 

BEJELENTKEZÉS KEZELÉSRE

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Üzenetét megkaptam. Hamarosan visszajelzek!

06 36 357 315

06 20 314 2117

Eger, Vécsei Völgy

Bolyki Tamás u. 59